Kapat
kamera-sistemi-çerkezköy
Genel 7.895 views 0

Çerkezköy Güvenlik Kamerası Sistemleri

Firmamız çerkezköy bölgesinde , profesyonel güvenlik sistemleri ve çözümleri üretmektedir.

Fabrika Güvenlik Sistemleri:

Kapalı devre CCTV ve IP kamera sistemleri ile alakalı 10 senelik geçmişimiz ile profesyonel olarak bölgede hizmet vermeye devam etmekteyiz.

Özellikle Çerkezköy’deki fabrikalarda bir çok proje sonlandırdık, Müşterilerimize her zaman son teknoloji sistemleri tanıtarak ilerledik bu da proje yaptığımız firmaların memnuniyeti ve referansı olarak geri döndü.

İşimizi severek yapıyoruz ve her zaman profesyonel malzemeler ve ekip ile çalışıyoruz işimizi asla aceleye getirmiyor en ince ayrıntısına kadar düşünerek ve projeye dönüştürerek güvenlik kamera sistemleri yapıyoruz.

Marka tercihi:

Firmalara global pazarda kendini ispatlamış markalar öneriyoruz. Bayiliğini aldığımız ve sürekli olarak kullandığımız markalarımız:

Dahua
Hikvision (HAIKON)
Neutron
Retro
Goldnet

Güvenlik sistemi kurulurken kayıt cihazı, ip kamera , harddisk ,kablo kalitesi çok önemlidir. Biraz açarsak:

Kayıt Cihazı (DVR,XVR,NVR) : Kayıt cihazı tüm kameraların gönderiği görüntüleri işlemek ve harddisk’e kaydını yapmak ayrıca mobil izleme sunmaktadır. Kayıt cihazlarında yazılımın güncel olması güvenlik açısından çok önemlidir. Yazılımı güncel olmayan cihazlar hacklenebilir veri kaybı yaşanabilir. Bu yüzen Global ve Ulusal olarak kendini kanıtlamış markalar ile çalışmaktayız.

Kamera: İki çeşit güvenlik kamerası kullanmaktayız profesyonel sistemler için ip kamera ve standart sistemler için AHD kamera . Kamera seçimi uzun ömür ve görüntü kalitesi için önemlidir. Piyasada 1.0 – 1.3 mp kameralar satılmakta fakat firmamız en az 2mp kamera kullanımı önermektedir. Güvenlik kamerasının kullanılacağı mekana özel bir kamera olarak seçilmesi gerekmektedir. Sıvı teması olan yerler için Uluslararası sertifikaya sahip kameralar kullanılmakta ve uzun ömürlü olmaktadırlar.
Firmamız çerkezköy’de kamera sistemleri faaliyetlerine hızla devam etmekte ve yeni teknolojileri çerkezköy bölgesine getirmektedir.

Harddisk: Harddisk görüntü kaydını tutmaktadır. Bu cihazın seçimi oldukça önemlidir. Harddiskler piyasada 2 çeşit satılmakta sıfır ve refurbished dediğimiz yenilenmiş ve paketli harddiskler. Refurbished harddiskler piyasa altında fiyatlarda satılmakta ve maalesef uzun ömürlü olmamaktadır. firmamız daima orjinal ve sıfır ürün kullanmaktadır. Harddisk seçiminde iki önemli konu 7/24 esasına dayalı olarak güvenlik sistemleri için özel olarak üretilmiş olmasıdır. WESTERN DIGITAL PURPLE ve SEAGATE SKYHAWK harddiskler güvenlik sistemleri için özel üretilmişlerdir. ve firmamız bu diskleri kullanmaktadır.
Kayıt Cihazları Standard harddisk ile de çalışabilmekte fakat sürekli çalışma esasına dayalı olarak üretilmedikleri için kısa sürede arıza verebilmektedirler.

Kablo: Diğer önemli bir konu kablo seçimi , kablo seçiminde ucuz ve kalitesiz kablolar yağmur altında ve mevsim değişimlerinde çatlayıp görüntü kaybına neden olmaktadırlar. IP sistemler için 23 AWG kablolar kullanmaktayız. Çerkezköy Güvenlik sistemleri.

Bazı Referanslarımız:

-İstanbul Mensucat San. A.Ş. (ÇERKEZKÖY VELIKOY)
-Tekirdağ Adliyesi (SEGBIS) (TEKIRDAG)
-Saray Lojistik (CERKEZKOY)
-Ats Döviz (Istanbul Laleli)
-Monza döviz (ISTANBUL Laleli)
-Cointral döviz (ISTANBUL)
-Moneygram (Laleli)

İletişime geçin:

Çerkezköy bölgesinde güvenlik sistemleri yaptırmak istiyorsanız bizimle 0850 346 83 26 numaralı kurumsal hattımızdan veya 0535 408 92 73 numaralı hattımızdan iletişime geçebilir ve web sitemiz‘i ziyaret edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın